Hafiz Hamidun Nafi Kahwin Kerana Harta Isteri


Oleh RTKY Staff pada
20 March 2017, 8:03AM

Memang sampai bila bila anda tidak mampu untuk menutup mulut orang ramai dari berkata kata dan itulah juga yang terpaksa dihadapi oleh penyanyi naysid Hafiz Hamidun. Ada dakwaan yang menyatakan bahawa perkahwinannya dengan pengasas produk kosmetik terkenal dan kaya, Joy Revfa adalah kerana harta.

BACA: Hafiz Hamidun Bakal Nikah Ibu Tunggal

“Sebenarnya saya sendiri tak kenal dan tidak mengetahui siapa dia pada peringkat awal. Jadi kalau ada tuduhan yang mengatakan saya menumpang kesenangan dia, anggapan tersebut tidak betul sama sekali”“Sejak dahulu saya memang mencari pasangan hidup yang pandai berbisnes. Saya juga mempunyai rangkaian perniagaan sendiri dan tak mungkin mahu lagi menumpang orang lain. Jadi, bila bertemu dan ada keserasian, kami lanjutkan sahaja ke pernikahan,” katanya kepada Utusan Malaysia.

Sebelum ini Hafiz Hamidun ada menyatakan bahawa dia tidak kisah mengenai status ibu tunggal bakal isterinya itu selain memberi contoh bahawa mengikut sunnah Nabi berkahwin dengan janda. Apa pun, semoga urusan pasangan ini dipermudahkan menjelang hari bahagia.(rtky/s)
Komen & Lain-lain
9 komen untuk “Hafiz Hamidun Nafi Kahwin Kerana Harta Isteri
 1. Rashidah puaka says:

  Hrp bukan setakat contohi nabi kawin dgn janda sahaja,contohi jga akhlak dan cara kehidupan nabi ye

 2. Rose says:

  hahaha…lulu la

 3. nor iza says:

  Alhamdulillah..semoga dipermudahkan semua urusan,aminn.

 4. jun says:

  tapi nabi ada juga isteri2 lain

 5. anakkampung says:

  Jika duk dengar keritikan semuanya x betul ,,ikut hati naluri kita yg penting semuga bahagia keakhir hayat disamping anak dan isteri ,,aamin,,

 6. Ainul Mardhiah says:

  Semoga berbahagia and kekal sampai ke Jannah
  amin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *