Memang sampai bila bila anda tidak mampu untuk menutup mulut orang ramai dari berkata kata dan itulah juga yang terpaksa dihadapi oleh penyanyi naysid Hafiz Hamidun. Ada dakwaan yang menyatakan bahawa perkahwinannya dengan pengasas produk kosmetik terkenal dan kaya, Joy Revfa adalah kerana harta.

BACA: Hafiz Hamidun Bakal Nikah Ibu Tunggal


“Sebenarnya saya sendiri tak kenal dan tidak mengetahui siapa dia pada peringkat awal. Jadi kalau ada tuduhan yang mengatakan saya menumpang kesenangan dia, anggapan tersebut tidak betul sama sekali”

“Sejak dahulu saya memang mencari pasangan hidup yang pandai berbisnes. Saya juga mempunyai rangkaian perniagaan sendiri dan tak mungkin mahu lagi menumpang orang lain. Jadi, bila bertemu dan ada keserasian, kami lanjutkan sahaja ke pernikahan,” katanya kepada Utusan Malaysia.

Sebelum ini Hafiz Hamidun ada menyatakan bahawa dia tidak kisah mengenai status ibu tunggal bakal isterinya itu selain memberi contoh bahawa mengikut sunnah Nabi berkahwin dengan janda. Apa pun, semoga urusan pasangan ini dipermudahkan menjelang hari bahagia.(rtky/s)