Gambar: Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra?
Oleh RotiKaya Staff pada
05 September 2013, 12:09PM

Sekarang ini pasti ramai antara anda yang tertanya tanya sama ada benar atau tidak Adi Putra terlibat dengan kisah skandal bersama isteri orang ini — sehingga taraf kerakyatan Adi Putra sendiri di’persoal menerusi laporan polis yang kami siarkan.

Adi Putra sudah lebih 7 tahun memohon status penduduk tetap jika masih belum di’luluskan, jika.

Dan pastinya ramai juga ingin mengetahui identiti isteri orang yang terlibat dalam kontroversi ini & terima kasih kepada laporan polis yang kini bertebaran dan usaha mereka di forum Cari, ada spekulasi timbul berkaitan identiti sebenar wanita ini.Menurut maklumat yang kami terima semalam, nama isteri ahli perniagaan itu adalah Nooraida Binti Abdul Talib dan berusia 30 tahun mengikut nombor kad pengenalan yang di’bekalkan.

Sebuah akaun Twitter dengan nama Aida Anne Fasha (@aidafasha) telah didakwa sebagai akaun milik wanita tersebut dan beberapa status yang di’tulis melalui akaun itu seakan menggambarkan situasi ketika ini. Dan, yang berikut menarik perhatian kami.

#01 Aida Fasha, Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra? - ROTIKAYA

#02 Aida Fasha, Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra? - ROTIKAYA

Kedua dua status bertarikh 1 September 2013 di’kirimkan ketika ramai wartawan hiburan & isu semasa mula menghidu perkara ini. Kebetulan?

Laporan Berita Harian menyebut yang suami wanita ini merampas telefon bimbit miliknya pada 7 Ogos 2013 (10 hari selepas Adi Putra & wanita ini mula bermesej) dan menyerahkan kepada pihak polis & makmal forensik untuk dianalisa.

Dan, status Aida Fasha pada 8 Ogos 2013.

#03 Aida Fasha, Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra? - ROTIKAYA

Selepas semua ini, ianya masih satu spekulasi. Don’t take our word for it.


Komen & Lain-lain
Satu komen untuk “Gambar: Wanita Yang Jalinkan Hubungan Sulit Dengan Adi Putra?
  1. Wawa says:

    Saya bersumpah dengan nama Allah betapa kejinya perempuan yang bernama Nooraida tu. Pada bula puasa yg lepas bertempat di ksl resort pada bulan puasa yang penuh baraqah ini tanpa segan silu dia telah berzina denga suami kawan saya. Satu hotel nampak. Kamu boleh tipu semua org lain dengan wajah dan posting konon2 suci di IG tapi kamu tak boleh menipu Allah. Hanya kerana usahawan muda yg terkenal yg berstatus suami org..muda dan kaya..kamu sanggup berzina di bulan ramadhan yang mulia ini. Tanpa ada maruah dia memuat naik turun gambar dia memakai baju milik suami orang tersebut didalam bilik hotel. Allah tahu apa kamu buat. Dinding hotel tebal tapi cctv hotel tak menipu memperlihatkan mereka berdua masok ke bilik bermalam disitu. Dari dalam lif lagi cctv menunjukkan kelakuan tak senonoh mereka. Bagaimana seorang perempuan yg bernama ibu dan isteri org boleh tergamak berzina dengan suami orang. Pada bulan ramadhan. Khabarnyer semua bukti ada pada isteri suami orang tersebut. Suami aida sendiri tahu trntang perkara ini tetapi didiamkan kerana sudah cukup malu dengan perangai sundal isteri yang tak mengenang diri..yang dikutipnya dahulu. Pihak hotel sendiri mengesahkannya. NAUZUBILLAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *