fbpx

Zulin Aziz Persoal Saman RM200,000 Siti Nordiana

Gara-gara mempersoalkan saman RM200,000 yang dituntut oleh penyanyi dan pelakon Siti Nordiana terhadap lima individu, pelakon Zulin Aziz dikecam oleh netizen.

Difahamkan, Zulin meninggalkan komen menerusi satu hantaran yang dimuat naik oleh Siti Nordiana. Susulan komen tersebut, netizen menyifatkan Zulin cemburu dengan tindakan saman tersebut.

BACA: Siti Nordiana Tuntut Lan Solo, Syura & Tiga Individu Bayar RM200,000 Setiap Seorang

Malah, ada yang mengatakan tindakan Zulin itu semata-mata hanya mahu meraih perhatian serta tidak matang serta ada yang bertanyakan kepada Zulin adakah dia juga mahu disaman oleh Siti Nordiana.

Dalam pada itu ada yang mengatakan setinggi mana nilai saman tersebut ianya tidak dapat mengubat hati sebaliknya memberi pengajaran kepada individu terlibat.

“Pengajaran untuk mereka ini. Dah berusia kan semua, tak kan nak jadi mak cik pak cik bawang mengata kawan sendiri.

“Berjuta saman pun tetap tidak dapat ubat hati, tapi bagi pengajaran itu pasti,” tulis netizen.

Terdahulu, Lan Solo, serta Syura Badron tiga lagi individu dituntut membayar RM200,000 setiap seorang serta membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam.

Ia berikutan nama Siti Nordiana disebut-sebut dalam sesi IG Live disertai penyanyi, Lan Solo bersama isterinya, Shiela, Syura, jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin.

Menerusi sesi live tersebut, Shiela meluahkan rasa tidak puas hati apabila suaminya, Lan Solo dikatakan menumpang populariti Nana hehingga ada pihak produksi enggan menawarkan pekerjaan kepada mereka disebabkan oleh ‘mulut’ Siti Nordiana.