Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi
Baru-baru ini perkongsian pelakon Zul Ariffin mengundang kecaman ramai apabila mendukung seorang wanita bertudung bagi mempromosikan satu produk.
Tidak mudah melatah dengan kritikan dilemparkan, Zul berkata kecaman yang diterima bukan isu besar yang perlu dirisaukan.
BACA: Peminat Zul Ariffin Kecewa Tengok Aksi Dukung, Peluk Wanita Bertudung
“Tak rancang pun semua tu. Apabila sesi penggambaran, saya hanya buat kerja saya. Apabila jadi viral saya diamkan sahaja. Kritikan bagaikan sarapan pagi buat saya, makan je la, kemudian move on,” katanya.
Terdahulu, video iklan produk bengkung yang dilakonkan oleh Zul mengundang rasa kurang senang netizen yang menyifatkan ianya kurang manis dipertontonkan kepada umum.
Rata-rata peminatnya meluahkan rasa kecewa apabila melihat pelakon itu bermesra dengan wanita lain serta menganggap iklan itu tidak sesuai dengan standard Zul yang mempunyai kelas tersendiri.
- SUMBER
- mStar Online
Anggap lakukan perbuatan salah di sisi islam sebagai xde apa2? Just mcm breakfast? Siap blh jd punca rezeki tu..Steady la bro. Semoga kita semua berubah menjadi baik.
Kut ye pun pilih lah heroin yg herlok sikit… Young looking sikit…. Sorry lah product owner…. You pay a younger looking.. Dan tak perlu pun berdukung… Kreatif sikit…
Masalahnya model tu co owner
Professional…titik!
yup..ble dahhh xde news pasal diri sendri time breakfast..
create another story..peluk/dukung ank sape lg..dan seterus seterusnye…. ahhh gitewwwww