Hari ini hangat diperkatakan apabila pihak mendakwa terdapat rakaman video menyerupai penyanyi Noh Salleh dalam aksi kurang sopan.

Memetik sebuah portal hiburan, dipercayai rakaman video kurang sopan itu kononnya mengandungi suara menyamai Noh namun tidak dapat dipastikan sama ada ianya penyanyi itu atau orang lain.


BACA: Netizen Dakwa Ada Bukti Noh Salleh Curang Dengan Mizz Nina

Ataupun ada pihak sengaja mengada-adakan cerita semata-mata untuk menjatuhkan penyanyi itu atau mahu merosakkan rumah tangganya?

Namun, menerusi beberapa komen netizen ada yang mendakwa pokok tidak akan bergoyang jika tiada angin yang menggoncangnya.

Sebelum ini, tular menerusi sebuah forum dimana ada pengguna Twitter mendakwa penyanyi itu berlaku curang dibelakang isterinya, Mizz Nina.


Bagaimanapun, pengguna itu mendakwa perbualan tersebut sudah hilang kerana terlupa backup data sebelum reset phone tempoh hari.

Sebelum ini, status Mizz Nina di media sosial menjadi perhatian seakan memberi bayangan dia sedang melalui saat-saat serta seolah menceritakan masalah dihadapinya.

Sebelum ini, wajah Noh dilihat agak kurang senang apabila wartawan bertanyakan mengenai soal rumah tanggnya sehingga menempelak pihak media.

Bagaimanapun, Noh menafikan gosip tersebut serta mengatakan dakwaan itu tidak benar. Malah, Noh juga mengatakan dia juga tidak sangka cerita seperti itu boleh timbul.