fbpx

Baru-baru ini, suami kepada pelakon Fatin Afeefa iaitu Aliff Awang atau lebih dikenali sebagai Opai ada memuat naik video mendedahkan dia ada ketagihan berbelanja.

Menerusi video dikongsikan di TikTok itu, Opai berkata meskipun sudah berazam untuk tidak mahu berbelanja namun apabila ke pusat beli belah pasti akan ada barang dibelinya.

BACA: Suami Duduk Dalam Kereta, Ramai Tak Senang Fatin Afeefa Keluar Isi Minyak

https://www.tiktok.com/@aliff_awang/video/7194428562177395995

“Saya ada ketagihan. Saya ni ketagih, gian. Obses dengan membeli-belah. Kadang-kadang rasa macam shopaholic.

“Tiap bulan janji takmau shopping. Tapi, bila sampai mall je hampeh. Dari konon nak beli satu je, habiskan seribu je hari ini, bertukar kepada “eh dah beli sepuluh” atau “dah habis beribu ni.

“Ubat atau penawar kepada penyakit ini mudah. Kau kena ketagih untuk buat duit lebih banyak dari kau belanja,”tulisnya.

Perkongsian Opai itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk seorang individu ini yang sempat mencuba nasib memikat usahawan itu.

Difahamkan, wanita tersebut dipercayai berbangsa Rusia mengatakan dia masih single serta menyatakan dirinya lebih baik daripada isteri usahawan itu.

“Hi Opai, saya bujang dan belum berpunya. Saya dari Rusia dan lebih baik daripada isteri awak,” tulisnya.

Komen wanita itu mendapat perhatian Opai yang membalas dengan mengatakan bahawa isterinya jauh lebih baik kerana seorang beragama Islam, pasangan menuju ke syurga.

https://www.tiktok.com/@krisbarskayarussia/video/7194706164184124699

Tidak berhenti disitu, wanita tersebut kemudian membalas dengan memuat naik video sedang memperagakan baju kurung dan selendang berwarna biru laut. Wanita itu turut menulis kapsyen mengatakan wanita bertudung lebih baik daripada isterinya.

Difahamkan, wanita berkenaan berasal dari Rusia dan berdasarkan media sosial miliknya, wanita itu menetap di Malaysia. Namun tidak dapat dipastikan sama ada wanita itu benar-benar wujud atau tidak.