Sejak semalam hangat diperkatakan apabila seorang wanita mendakwa dirinya hamil selepas menjalin hubungan dengan seorang pelakon lelaki dan dipaksa gugurkan kandungan.

Menerusi ruangan komen di TikTok, individu tersebut membalas serta menafikan bahawa artis lelaki yang dimasudkan bukanlah Ismail Izzani seperti yang diteka netizen.


BACA: Artis Didakwa Hamilkan Kekasih, Paksa Gugurkan Kandungan?

Difahamkan, wanita tersebut telah membuat permohonan maaf serta memaklumkan akan memadam akaun berkenaan kerana ianya tidak benar.


“Maaf kepada semua yang mengikuti akaun ini dari mula. Saya akan padam akaun ini kerana semuanya adalah tidak benar,” tulisnya.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejut dengan tindakan wanita tersebut selepas membuat pendedahan.

Malah, ada yang mendakwa mungkin perkongsian itu dibuat selepas menerima ugutan, namun ada yang berpendapat perkongsian itu hanya sekadar konten.

Terdahulu, Wanita itu mendakwa artis tersebut tidak mahu bertanggungjawab di atas perbuatannya itu malah dipaksa untuk menggugurkan kandungan tersebut.

Malah, wanita itu turut berkongsikan perbualan WhatsApp dengan ibu artis berkenaan namun dilihat seperti ingin lepas tangan seta memintanya untuk ‘move on’.