Usaha untuk menurunkan berat badan bukanlah sesuatu yang mudah namun dalam masa yang sama, ia bukanlah perkara yang mustahil. Apa yang pasti kekuatan mental sangat penting dalam memastikan berat mampu turun dan tidak menganggu kehidupan seharian.

Bagi pelakon Catriona Ross, dia mengambil masa 5 bulan untuk menurunkan berat badan sebanyak 17 kilogram. Malah perubahan bentuk badan dia juga dapat dilihat melalui perbezaan gambar.


Menurut Catriona, antara aktiviti yang dilakukannya sepanjang proses dia menurunkan berat badan tersebut ialah mendaki gunung, berenang, mengamalkan pemakanan seimbang dan bersih.

Sementara itu, apa yang pasti, perubahan yang dialami Catriona juga bukan setakat berlaku di bahagian badan malah turut melibatkan wajahnya. Jika dulu, pelakon ini ternyata mempunyai wajah yang tembam dan kusam namun kini segalanya berubah.


Melalui penggunaan MEERACLE GEMSTONE BEAUTY, ternyata perkara tersebut dapat diatasi oleh Catriona.

Jika anda masih ragu-ragu, jom lihat sendiri video pendek di bawah ini bagaimana Meeracle Gemstone Beauty yang juga merupakan produk pertama di Asia yang menggunakan batu permata sebagai bahan asas dikenali sebagai formula gemstone membantu Catriona mendapatkan yang lebih mulus, anjal dan juga awet muda.

Berikut pula merupakan testimoni sebenar pengguna Meeracle Gemstone Beauty. Betul nampak perubahan dan pastinya menambahkan keyakinan si pemakai.

Malah sempena ulangtahun kedua produk ini, mereka juga turut menawarkan promosi terbaik buat anda!

Betul-betul berkesan bukan apa yang dikongsikan oleh Catriona? Perubahan bermula daripada diri anda sendiri dan sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang Meeracle, ikuti Facebook mereka atau klik saja di sini. Kami kongsikan juga beberapa lagi gambar Catriona Ross ketika ini.