Kalau disebutkan tentang kad loyalti, kami pasti anda dah kenal sangat dengan BonusLink kan? Kalau dulu kad biru ini hanya terkenal dan digunakan di pusat membeli-belah Parkson dan di stesen minyak je, tetapi kini kad ini dah upgrade!

Terdapat pelbagai jenis kategori di bawah sayap dorang ni dan kad ini juga mempunyai ganjaran yang anda sendiri pun tak jangka! Nak pula selepas dorang memperkenalkan BLINK oleh BonusLink, aplikasi untuk IOS dan Android yang memfokuskan penambahbaikan pengalaman untuk ahlinya, memang lagi ‘rancak’ lah program loyalti ini menjadi favourite!

Sangat Mudah & Praktikal

Dan terpaling awesome, anda boleh melakukan transaksi menggunakan BLINKIT (QR Pay) untuk mana-mana outlet terpilih semudah ABC!

Bukan tu je, anda juga boleh beli dan tebus baucar menarik yang ada di dalam aplikasi BLINK ini. Paling penting anda harus jadi ahlinya dulu. Barulah dapat merasai kistimewaan aplikasi BLINK dari BonusLink ini.

Baucar BLINK

Beli dan tebus mengikut 3 step mudah ini
1. Pilih baucar pilihan anda.
2. Lakukan pembayaran lengkap melalui pelbagai kaedah pembayaran termasuk menggunakan Mata Ganjaran BonusLink sebagai wang tunai.
3. Tebus baucar dengan mudah menggunakan telefon bimbit anda.

BLINKIT QR Pay

1. Anda mengimbas kod QR di outlet
2. Lakukan pembayaran lengkap melalui pelbagai kaedah pembayaran termasuk menggunakan mata BonusLink sebagai wang tunai.
3. Anda akan dapat Mata Ganjaran BonusLink atau pulangan tunai (jika berkenaan) serta-merta.

Padu Weh BLINKFest Nih!

Istimewanya BonusLink kali ini, dorang memang benar-benar komited dalam menyediakan ganjaran kepada ahli-ahlinya tau. Anda nak tahu tak apa yang paling best dan meriah? Sekarang ini dorang tambahkan lagi keistimewaan untuk anda sebagai ahli melalui BLINKFest!

Bermula 15 Oktober ini hingga 31 Disember 2022 ini, anda bakal menikmati ganjaran berbaloi-baloi selama 10 minggu iaitu selama 77 hari! Pergh lama tu gais.

Untuk info anda, setiap 10 minggu itu akan ada tema seperti Super BLINK Week, Festival of Lights, Sugar Rush Week yang melibatkan beberapa peniaga antaranya Shell, Shopee, Parkson, Tealive, Pensonic dan ramai lagi gais!

Di setiap minggu itu juga, akan ada offer melalui aplikasi BLINK yang kami ceritakan tadi tu. Anda boleh tengok contoh Minggu 1 di bawah.

Minggu 1 – Minggu Super BLINK: 15 – 22 Oktober 2022

1. Shell: Diskaun 5% Baucar Minyak Shell RM30.
2. Shopee: Diskaun 10% Baucar RM20 & RM30 Shopee
3. Parkson: Potongan 50% Baucar RM10 Parkson + 1,000 Mata BonusLink untuk pembelian melebihi RM150 (350 pertama sahaja)
4. KK Super Mart: Tawaran BLINKIT – Kumpul 200 Mata dengan perbelanjaan min RM5 BLINKIT.
5. Tealive: DISKAUN 25% Baucar RM10.
6. Ben’s Independent Grocer (B.I.G.): DISKAUN 10% Baucar RM50.
7. Village Grocer: DISKAUN 10% Baucar RM50.

via GIPHY


Amacam gais? Ini baru Minggu 1 tau. Ada 9 minggu lagi yang ada untuk pelbagai promosi kaw-kaw untuk jenama-jenama tertentu.

Chup chup, bukan itu je gais, ada lagi! Bonus VISA yang bermula pada 1 November 2022 hingga 31 Januari 2023 ini. Anda berpeluang:

1. Beli baucar dengan Visa – 800 Mata BonusLink*
2. BLINKIT dengan Visa – 1,000 Mata*
3. Perbelanjaan terkumpul RM300 – 5,000 Mata
4. Kad AmBank BonusLink Visa mendapat tambahan 100 Mata BonusLink*
*Terma & syarat dikenakan

Contohnya, jika ahli melakukan BLINKIT pada peniaga dalam BLINKFest dan anda menggunakan VISA dan menggunakan Kad AmBank BonusLink Visa, sebagai ahli anda mendapat: 200 + 1,000 + 100 = 1,300 Mata BonusLink yang bernilai RM13.

Bagi senario kedua pula, jika ahli membeli baucar diskaun dan menggunakan VISA dan menggunakan Kad AmBank BonusLink Visa, anda akan mendapat baucar Diskaun + 800 + 100 = Diskaun + 900 Mata BonusLink yang bernilai RM9 + Baucar Diskaun.

Wow! Best kan? Nak tahu lagi apa promosi yang menarik, kena stay tuned promo-promo akan datang setiap minggu nanti. Paling penting, anda ‘wajib’ muat turun aplikasi BLINK dalam phone anda tu cepat!

Muat Turun Sini!

Anda boleh muat turun je aplikasi BLINK disini cepat! Di aplikasi ini macam-macam yang anda boleh dapat. Bukan setakat redeem Point dari BonusLink je, anda juga boleh menikmati pelbagai ganjaran baucar dari Shell, Tealive, Shopee dan banyak lagi!

Oh ya, pada anda yang baru pertama kali muat naik aplikasi BLINK ini, anda bakal dapat baucar PERCUMA dari Shell, Shopee atau 200 point mata khas untuk anda! Dalam tempoh 10 minggu itu, ada 3 minggu yang akan mempunyai pilihan insentif tambahan yang sangat awesome untuk anda! Jadi jangan ketinggalan ye.

Minggu 3: Baucar Tealive RM10
Minggu 7: 2 RB PERCUMA A&W
Minggu 9: Tumbler Starbucks bernilai RM40

Gempak kan kalau ada kad loyalti yang menyediakan lebih banyak ganjaran? Siapa je tak nak sebabnya ia menguntungkan! Sebab itu amatlah penting untuk anda memilih kad mana yang paling berbaloi untuk disimpan dalam dompet tu. Jangan lupa muat naik aplikasi BLINK untuk nikmati festival BLINKFest!