Baru-baru ini, perkongsian usahawan kosmetik Datuk Seri Vida menjadi perhatian ramai apabila menyelongkar koleksi tudungnya daripada pelbagai jenama.

Memang rambang mata tengok koleksi tudung Vida. Mana tidaknya, kebanyakannya daripada jenama mewah terkenal.


BACA: “Itu Cara Saya Tayang Kekayaan Aset Selain Duit” – DSV

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)

Difahamkan, Vida menyelongkar koleksi tudungnya sebanyak 200 helai itu untuk diberikan kepada pembeli produknya yang terpilih.

Sambil selongkar, Vida sempat berceloteh dimana dia akan tertekan setiap kali menyiapkan persalinannya yang perlu ‘matching; setiap kali menghadiri tugasan di luar kawasan.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)

“Kalau saya outstation saya memang stres gila sebab nak cari semua yang ‘matching’. Sebab itu semua warna, rekaan tudung saya beli. Tapi masa nak punggah tu azabnya,” katanya.

Malah, Vida berkata ada tudung yang dibelinya sejak sekian lama belum pun dipakai. Katanya lagi, melihat koleksi tudungnya yang terlalu banyak dia tidak tahu mana yang murah dan mahal.

“Saya ni sebenarnya gemarkan tudung. Ibarat kata macam-macam jenis tudung saya suka beli, suka buat sebagai selimut, buat tengok TV. Ini tudung Dior, RM7,000.

“Dia bercampur macam perut lembu dalam kotak. Ada yang dah macam perut lembu dalam ni (almari). Saya pun tak tahu mana yang murah dan mahal, tapi kita pilih secara rawak hadiahkan tudung saya ni,” katanya.