Ini bukan satu peluang yang selalu datang untuk menyaksikan penyanyi nombor satu Malaysia ini beraksi dalam sebuah konsert solo penuh & kali ini giliran Kuantan, Pahang.

Dato’ Siti Nurhaliza akan menjayakan konsert solo kedua terbesar beliau Live In Kuantan pada 9 November ini yang kini tiket’nya sedang laris terjual di kalangan peminat.


Konsert Siti Nurhaliza Live In Kuantan ini di’bawakan khas kepada anda oleh Celcom Xpax ini bakal berlangsung selama dua jam dengan lebih 20 buah lagu dalam senarai.

Anda pastinya tidak mahu melepaskan peluang untuk turut menyaksikan konsert besar Siti Nurhaliza ini dan Celcom Xpax berbesar hati untuk memberikan anda tiket VIP ke sana.

Sebagai pengguna Celcom Xpax, cara untuk anda berpeluang memenangi sepasang tiket VIP bernilai RM676 ini mudah sahaja, hanya perlu daftar & tambah nilai minima RM30.


Untuk mendaftar sebagai penyertaan anda, hanya taip SITI dan hantarkan ke 22188 — kemudian anda hanya perlu tambah nilai minima RM30 dan tunggu SMS daripada pihak Celcom Xpax jika anda terpilih memenangi tiket VIP ke konsert Siti Nurhaliza Live In Kuantan ini.

Mudah bukan? Setiap pemenang akan menerima sepasang tiket VIP ke konsert Siti Nurhaliza Live In Kuantan dan penyertaan di’buka mulai sekarang sehingga 31 Oktober 2012.

Maklumat Lanjut & Syarat Penyertaan: Time To Muxic 2012 – Dato’ Siti Nurhaliza Live In Kuantan