fbpx

Anda tahu tak betapa pentingnya penjagaan tulang belakang? Mungkinlah nampak remeh tapi bila dah terkena, fuh memang sengsara hidup jadinya.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Jika anda dah berbelas tahun tak tukar tilam, elok sangatlah cari pengganti tilam baru sekarang. Tilam lama sangat ini memang tinggi potensi banyak hama yang boleh jadi punca gatal-gatal.

Lagi best, Rozel sekarang tengah buat promosi yang tak masuk akal punya, beli tilam tapi boleh dapatkan rangka katil kulit berkualiti tinggi serendah RM1,990 sahaja. Rangka kulit tau, jangan main-main.

Promosinya cukup mudah. Beli tilam dan anda boleh dapatkan rangka katil. Bukan rangka katil biasa tau – rangka katil kulit penuh atau orang putih panggil full leather bed frame. Kalau anda berminat dengan jenis fabric pun ada ada juga di Rozel.

Memang tak logik guys dengan harga macam tu boleh dapat perabot kulit yang berkualiti macam kat Rozel ni. Nak beli smartphone pun lagi mahal, itu pun belum tentu perform ke tidak.

Terdapat pelbagai pilihan bed frame yang anda boleh dapatkan di sini dan yang paling penting, Rozel juga sangat membantu jika anda perlu bertanyakan soalan berkaitan perabot.


Buat isteri yang membaca ini, peganglah tangan suami anda dan doronglah mereka menuju jalan ke outlet Rozel berdekatan.

Atau mungkin sibuk sangat, klik saja link ini untuk melihat sendiri virtual showroom Rozel.

Agak-agak dah puas hati dan ada yang berkenan di hati, jangan risau, kat Rozel ini ada sediakan bayaran ansuran tanpa faedah sehingga 24 bulan.