fbpx

Sumpah! Unik Sangat Koleksi Minions Monsters Ini, Terjah myNEWS Sekarang

Siapa sahaja yang tidak suka karakter Minions dalam movie Despicable Me ini kan? Bukan hanya bentuknya sahaja yang comel dan lucu, tetapi perangainya yang ‘gila-gila’ dan ‘blur’ memang membuatkan orang geram jer melihatnya.

Pada anda yang jatuh cinta dengan geng Minions, ini berita baik yang akan buat anda senyum sampai ke telinga!

Limited Edition Uols!

Anda boleh dapatkan koleksi barang LIMITED EDITION Minions Monsters Madness yang super unik ini di myNEWS bermula 1 September sehingga 31 Oktober ini.
Ada 4 jenis rekaan kesemuanya iaitu payung lipat yang dilengkapi 2 watak, Frankenstein Bob dan Mummy Stewart serta dua rekaan untuk selimut bantal yang mempunyai watak Frankenstein Bob atau Creature Mel.

Serius semuanya cantik sangat. Memang patut anda dapatkannya sebelum terlambat. Siapa cepat dia dapat!

Lekas Ikuti Langkah Ini

Lagi pun mudah sangat untuk anda nak kumpulkan koleksi barang ini. Bila lagi nak tambah koleksi yang ada Minions kesayangan anda tu kan? Inilah masanya! Tengok langkah di bawah ini


1. Anda hanya berbelanja RM10 dalam satu resit dengan aplikasi myNEWS untuk dapatkan 1 stamp.

2. Anda perlu dapatkan 12 stamp untuk tebus satu barang yang ada karakter eksklusif Minions Monsters ini.

3. Kumpul kesemua stamp untuk dapatkan payung lipat bermula dari 1 hingga 30 September ini. Anda boleh tebus payung lipat ini bermula 15 September hingga 30 November.

4. Bagi selimut bantal pula, anda boleh kumpulkan kesemua stamp bermula dari 1 hingga 30 Oktober dan tebus selimut bantal ini bermula 7 Oktober hingga 30 November.

Itu sahaja langkah mudah yang anda perlu lakukan. Amacam gais? Terketar kaki tak nak terjah myNEWS? Kami memang betul tak sabar ni.

Ada Lagi!

Kejap gais, ada lagi. Anda juga boleh dapatkan 1 stamp tambahan semasa tempoh penebusan apabila anda berbelanja untuk jenama produk yang ada di myNEWS.


Anda boleh check DI SINI untuk senarai jenama produk di myNEWS.

Aha! Mudah sangat lah nak dapatkan 12 stamp itu dalam tempoh masa yang diberikan tu. Eeee, kami pun tak sabar nak dapatkan koleksi Minions Monsters yang comel ini.

Untuk info lanjut, anda boleh lawati link di bawah

Website: KLIK LINK
Facebook: KLIK LINK
Instagram: KLIK LINK

Hah, duduk termenung apa lagi tu, cepat pergi myNEWS sekarang!