fbpx

Jadi, bagaimana hari anda semua untuk cuti panjang yang kesekian kali’nya ini? Oh I love Malaysia.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Ini kisah ringan untuk anda semua yang masih peduli dengan gossip hiburan tempatan, terutamanya peminat Tiz Zaqyah & Remy Ishak.

Dalam beberapa hari ini, peminat pasangan ini mula berteka teki sesama mereka apabila kedua dua mereka menghantar status terkini ke Twitter & Facebook yang boleh di’anggap meragukan.

Remy Ishak melalui Twitter beliau menulis END & Tiz Zaqyah melalui laman Facebook menulis DONE.

Dua status tersebut di’spekulasi sebagai tanda yang hubungan Tiz Zaqyah & Remy Ishak kini sudah berakhir secara rasmi.

Namun, menurut apa yang kami faham, kedua dua perkataan itu terbit sebagai status terkini mereka merupakan tanda kepada situasi peribadi mereka dan tiada kena mengena dengan hubungan cinta. 

Remy Ishak misal’nya menulis END sebagai tanda berakhirnya soal jawab beliau bersama peminat di Twitter dan DONE untuk Tiz Zaqyah kerana beliau baru sahaja tamat sessi pengambaran sebuah drama baru.

Dan, seorang peminat turut memberitahu yang Remy Ishak sendiri melalui satu lagi laman sosial, Instagram menyatakan yang hubungan beliau & Tiz Zaqyah baik baik sahaja. Jangan risau para peminat RITZ. Heh.