fbpx

Khabar angin mengenai perkahwinan Noor Nabila dan Engku Emran akhirnya terjawab apabila gambar pernikahan mereka mula tersebar di media sosial.

Noor Nabila sah bergelar isteri Engku Emran di Masjid At Taqwa, Taman Tun Dr Ismail, pada 19 Mac 2020.

Pasangan itu dinikahkan berwalikan adik Nabila, Mohamed Aqief Mohd Noor. Nabila menerima mas kahwin berupa sebentuk cincin. Tiada dulang hantaran diberi dan dibalas oleh pengantin, manakala wang hantaran juga tidak dimaklumkan.

Tahniah kami ucapkan buat dua mempelai yang sama cantik sama pandan ni.

Jom tengok koleksi gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan Nabila dan Engku Emran yang kami yakin korang tak ada tengok kat mana-mana lagi. Kalau korang tak percaya, scroll lah gambar-gambar ni:

Tertanya juga kami ni, kamera apa yang Nabila guna untuk majlis perkahwinannya. Selidik punya selidik, serius lah guna phone OPPO Find X3 Pro jer. Cun habis gambar-gambar Nabila. Gambar pakai phone jer tapi letops habis.

Kalau korang nak juga gambar letops macam Nabila ni, dapatkan jer OPPO Find X3 Pro ni. Ada banyak fungsi yang power-power. OPPO Find X3 Pro akan dilancarkan secara rasminya pada 25 Mac ini, jadi kalau korang nak tau apa lagi yang power dengan OPPO Find X3 Pro ni, kena la tunggu hari pelancarannya nanti pada jam 4 petang di Facebook OPPO!

Tapi kat sini kami belanja sikit apa kelebihan OPPO Find X3 Pro ni.

Rekaan Bentuk Futuristik

Kalau korang tengok body OPPO Find X3 Pro ni, memang lain dari yang lain kan? Sangat futuristic dan inovatif. Genggaman pada OPPO Find X3 Pro ini juga memberi keselesaan pada pengguna. Rekaan kameranya juga bukan biasa-biasa, ia mengambil masa dan tenaga yang banyak dan Panjang untuk menghasilkan rekaan yang unik ini.

Dual 1 Billion Colour

Untuk pengetahuan korang juga, OPPO Find X3 Pro ni adalah telefon pintar pertama di dunia yang dilengkapi dengan I Billion Colour Dual Primary Cameras. Maksudnya, kamera berkembar OPPO Find X3 Pro ini boleh menangkap 1 bilion warna tau! Patutlah cantik gila gambar-gambar Nabil dan Engku Emran. Nampak sangat vibrant dan vivid!

OPPO Find X3 Pro juga bukan sahaja menangkap 1 bilion warna, ia juga boleh memaparkan 1 bilion warna pada skrinnya! Jadi korang nak tengok movie, nak tengok video, semuanya jelas dan nampak sangat real!

60x Microlens

Yang ni kami confirm, korang akan kagum gila! OPPO Find X3 Pro mampu menangkap gambar dengan sangat detail, macam korang tengok dalam mikroskop, serious tak tipu! Contohnya gambar kat bawah ni:

Gambar sayap rama-rama dengan 60x Microlens

Gambar sayap rama-rama tanpa 60x Microlens

Pelancaran LIVE OPPO Find X3 Pro

Jadi korang jangan lupa saksikan pelancaran OPPO Find X3 Pro secara LIVE di Facebook OPPO pada 25 Mac ini, jam 4 petang untuk mengetahui lebih lanjut tentang peranti hebat terbaru daripada OPPO ini. Ada juga penampilah khas oleh Yuna!

Korang jangan tak tengok tau, sebab ada giveaway 3 unit OPPO Find X3 Pro dan 4 unit Enco X! Korang hanya perlu tonton, like dan share livestream tu nanti dengan hashtag #OPPOFindX3Pro dan jawab soalan yang ditanya semasa live nanti. Senang je kan, yang penting kena tengok sampai habis!