fbpx

Sudah kami agak persoalan begini akan timbul selepas beberapa kali terserempak dengan pasangan ini di acara acara hiburan.

Johan Asari & Nabila Huda yang kini sedang hangat dengan drama bersiri Pelangi Kasih di’khabarkan semakin rapat sejak akhir akhir ini dan ini menimbulkan persoalan.

Peminat hiburan di’beberapa buah forum tempatan telah memetik beberapa kenyataan Twitter dari kedua dua belah pihak yang agak romantis dari sudut mata mereka.

Bukan’lah kami ingin menjadi juru cakap kepada mana mana pihak, tetapi Nabila Huda yang kita semua tahu memang mudah rapat dengan sesiapa yang di’gandingkan dengan beliau dalam apa apa drama atau filem.

Sikap yang bagus sebenarnya untuk seorang pelakon lebih lebih lagi pelakon baru seperti Johan Asari untuk rapat dengan rakan sekerja. Mereka sendiri pun rasanya bakal letih melayan pertanyaan peminat selepas ini.

Tetapi, jika benar mereka bercinta pun, tiada salah’nya dari pandangan kami yang forever alone ini — masing masing kini masih atau kembali solo. Eh.