Pelakon dan penyanyi Bella Astillah berharap rumah tanggnya bersama Aliff Aziz dilindungi dan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Memetik Harian Metro, Bella berkata dia dan Aliff menjalankan tanggungjawab sebagai suami isteri serta menyerahkan selebihnya kepada Allah.


BACA: Bella Astillah Teringin Bawa Watak Penyondol

“Harapan saya, semoga Allah SWT melindungi rumah tangga saya dan Aliff, kekal hingga ke Jannah. Saya kalau boleh, hendak kahwin sekali saja.”

“Alhamdulillah.. buat masa ini, semuanya baik-baik saja. Apa yang boleh saya katakan, kami berdua hanya jalankan tugas sebagai suami isteri, ibu bapa, jadi kami buat yang terbaik saja,” katanya.

Sementara itu, Bella berkongsikan suaminya kini sedang menjalani penggambaran bersama pelakon Trisha Ooi serta bertawakal kepada Allah. 


“Kita tak nak merancang lebih-lebih, selebihnya kita macam ‘go with the flow’. Saya percaya Aliff pun dah faham dan buat masa ini dia pun tengah jalani penggambaran.

“Ketika ini, Aliff sedang jalani penggambaran bersama Trisha Ooi, tiada masalah dan dia pun gadis yang baik. Selebihnya, Bella tawakal saja,” katanya.

Terdahulu, Bella mendedahkan seorang pelakon wanita yang bergandingan dengan suaminya mengakui tersuka dengan Aliff Aziz.