Pengarah sensasi, Syamsul Yusof berkata dia masih sayangkan isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana.

Memetik Astro Gempak, Syamsul mengakui bukan suami sempurna namun dia mahu menyelamatkan rumah tangganya serta menjalankan tanggungjawab kepada kedua-dua isterinya.


BACA: Puteri Sarah Enggan Berdamai, Nekad Mahu Bercerai

“Nak buat macam mana, saya masih sayangkan dia. Saya masih nak selamatkan (rumah tangga) lagi. Walau buruk sekali pun isteri saya, tak kisah sama ada Sarah atau Ira, dia tanggungjawab saya.

“Saya harus bimbing mereka walaupun saya tidak sempurna, saya tetap kena bimbing dia juga,” katanya.

Menerusi sidang media khas itu juga, dia mahu berbincang secara peribadi dengan Sarah dan bukannya dengan cara menghebohkan di media sosial.


“Saya masih mengharapkan lagi untuk kita berbincang macam mana. Bukan dengan cara pergi mahkamah dan uar-uarkan di media sosial.

“Ada jalan yang lebih baik daripada kita nak terus membuka aib sesama sendiri. Ini bukan satu pertandingan. Cerita rumah tangga, urusan dalam kain. Macam seronok sangat. Adakah ini satu hiburan kepada Sarah?

“Dan jangan lupa saya masih suami dia lagi walau apapun, eng of the day, saya akan tidur dengan dia diatas katil, dengan dia (Sarah). Bukan dengan wartawan, bukan dengan netizen,” katanya.

Difahamkan, sesi perdamaian membabitkan Jawatankuasa Pendamai (JKP) antara Puteri Sarah dan Syamsul Yusof di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) hari ini gagal menemui jalan penyelesaian.