fbpx

Sambut Hari Jadi Suami, Juliana Evans Beli Barang MR DIY Sahaja

Menerusi satu perkongsian di Instagram, pelakon Che Puan Juliana Evans memuat naik posting menyambut ulang tahun kelahiran suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah.

Majis tersebut disambut dengan cukup sederhana dan santai dirumah bersama anak mereka, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah.

BACA: Anak Semakin Aktif, Juliana Evans Bahagia Jadi Ibu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans)

Namun apa yang menjadi perhatian ramai apabila Juliana berkata beliau membeli dekorasi hari jadi tersebut di kedai kegemarannya iaitu MR DIY sahaja.

“Surprise birthday for my hubby at home last night worked! Macam biasa la decorations semua beli kat our favourite store Mr DIY je. Hope you like the simple celebration sayang,” tulisnya.

Dalam entri tersebut, Julaian sempat menitipkan ucapan istimewa dengan mengucapkan terima kasih buat suaminya kerana menjadi suami dan ayah terbaik.

Perkongsian Juliana itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengucapkan selamat hari lahir buat suaminya. Malah ada yang mengatakan ternampak baby bump Juliana pada foto berkenaan.

Juliana dan Tengku Shariffuddin Shah mendirikan rumah tangga pada April 2017. Pasangan itu dikurniakan seorang anak perempuan dikenali sebagai Milly yang kini berusia dua tahun.