Siapa sahaja yang tak kenal dengan pelakon dan usahawan yang sedang meningkat naik dalam dunia perniagaan, Syatilla Melvin yang terkenal dengan produk kosmetik ‘Kekasih’.


Syatilla yang merupakan ibu kepada 3 cahaya mata ini bakal membuatkan para ibu teruja dengan caranya berusaha untuk memperbanyakkan susu badan.

Sebagai seorang ibu, Syatilla tak terlepas untuk memikirkan cara bagaimana untuk memastikan susu badannya sentiasa cukup untuk anak bongsunya.

Diambil dari Facebook Lactation Jell-Y Nufiya

Jika dahulu kami pasti geng-geng ibu sering mengamalkan tips rebusan homemade milkbooster untuk tambah susu badan dan juga boleh naikkan HB. Di mana air rebusan ini menggunakan kurma cina, kurma hitam, logan dan goji berry.


Tapi kali ini, korang dah tak perlu susah payah lagi untuk mencari bahan rebusan dan tunggu masa yang lama untuk rebus bahan homemade tersebut. Korang makan jer apa yang Syatilla ni makan, confirm susu badan banyak.

Benda Dah Senang Buat Apa Guna Benda Yang Susah

Bak kata Syatilla, sekarang dah ada benda yang memudahkan para ibu untuk memperbanyakkan susu badan. Paling best boleh ambil di mana saja. Best kan tak perlu nak buang masa yang banyak.

Kalau korang nak tahu, Syatilla amalkan Lactation Jell-Y Nufiya yang hanya perlu koyak kan plastik bungkusan dan makan. Menariknya boleh simpan jer dalam handbag korang dan makan bila-bila masa sahaja. Mudah kan kerja ni?

Dengan Lactation Jell-Y Nufiya ni juga dapat memekatkan susu ibu, menambah susu ibu, memberi tenaga, membantu menaikkan HB ibu mengandung dan sesuai untuk ibu mengandung 4 bulan ke atas.

Lactation Jell-Y Nufiya juga sesuai untuk ibu dalam pantang. Kali tu, waktu berpantang ibu lebih mudah dan happy dengan adanya Lactation Jell-Y Nufiya sebagai peneman. Duduk-duduk makan jelly sambil susukan baby atas riba. Best kan?

Syatilla Berbesar Hati Untuk Kongsi Susu Badan

Bila naluri keibuan itu ada dalam hati, dah tentu sanggup melihat anak-anak lain menangis inginkan susu, disebabkan si ibu tak mampu memberi kan?

Dan disebabkan itulah pelakon pujaan ramai ini juga berbesar hati untuk berkongsi susu badannya dengan kanak-kanak yang berada di rumah perlindungan kanak-kanak. Syatilla menyatakan hasratnya untuk berkongsi  susu badannya disebabkan terlalu banyak hasil pengambilan Lactation Jell-Y Nufiya

Bagi yang ingin bertanya lanjut mengenai perkongsian susu ini, korang boleh terus ke Instagram Syatilla.

Para ibu yang ingin menjimatkan masa untuk menghasilkan susu badan yang banyak, korang boleh grab jer Lactation Jell-Y Nufiya. Banyak kelebihan yang korang boleh dapat. Paling penting dapat jimatkan masa korang.