Hangat diperkatakan baru-baru ini mengenai pelakon Risteena apabila tunangnya, Isa Khan yang bimbang dan panik apabila setengah jam dia hilang, ramai yang berharap agar mereka segera ke jinjang pelamin.

Terbaru, Risteena mendedahkan bahawa dia bakal menamatkan zaman bujangnya bersama Isa Khan tahun ini dan masih dalam fasa perbincangan mengenai majlis tersebut.


BACA: Risteena Bengang Kisah 30 Minit Tak Balas Mesej Dikecam

Bagaimanapun, dia dan Isaa sedang dalam pertimbangan untuk menamatkan zaman bujang mereka kerana bimbang dengan pandemik COVID-19. Risteena turut mengharapkan agar segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

“Kami rancang berkahwin tahun ini tetapi buat masa ini kedua-dua belah keluarga sedang berbincang mengenainya.

“Tarikh pun terpaksa difikirkan semula kerana pandemik ini. Apa pun kalau ada berita baik selepas ini kami akan kongsikan.


“Doa-doakanlah semuanya berjalan seperti yang dirancang. Terima kasih kepada sahabat-sahabat dan para peminat yang sentiasa memberi sokongan dan kata-kata positif selama ini,” ujarnya kepada Astro Gempak.

Terdahulu, pasangan itu mengumumkan sudah pun mengikat tali pertunangan pada 23 November lalu ketika bercuti di Bali, Indonesia selepas lima bulan saling mengenali antara satu sama lain.