Cubalah anda bayangkan Raya tahun ni boleh berselfie dengan telefon bimbit baharu. Iphone 12 pula tu, woot! Gais, bukan kaleng-kaleng ini. Mesti meriah Raya anda tu nanti. Gambar penuh album gituw.

Bukan itu saja gais, anda juga boleh menang lebih RM30,000 dengan hadiah-hadiah lumayan lain termasuklah Ipad, laptop Acer Travelmate P2, Dyson vacuum dan banyak lagi hadiah yang pasti buatkan anda jaw dropped!

Macam mana nak memang hadiah tu gais? Mudah jer. Anda hanya beli apa-apa jer barang yang anda nak dan gunakan Ninja Van untuk membuat penghantaran barang anda tu. Tapi sebelum tu, pastikan anda membeli belah daripada seller yang menggunakan kurier Ninja Van tau.

Takkan semudah ini? Iyee betul, tak tipu! Meh usha di IG ni ha…

Tak pun anda baca lebih lanjut di bawah ni.

Jom Join Peraduan #RiangRyoRaya

Kalau nak menang hadiah-hadiah lumayan macam kami sebutkan tadi di atas, anda perlu lah join peraduan #RiangRyoRaya ni! bermula dari 22 Mac sehingga 2 Mei ini sahaja tau! So jangan tangguh-tangguh lagi.

Dan apa yang paling best, lagi banyak anda gunakan servis Ninja Van sebagai kurier penghantaran, lagi tinggi peluang anda untuk menang. Wow! Tengok step kat bawah ni:

1. Beli & gunakan Ninja Van untuk penghantaran barang.
2. Terima bungkusan & masukkan Tracking ID ke dalam borang peraduan di LINK INI.
3. Follow @ninjavanmalaysia di Facebook dan Instagram


Haa..hanya dengan langkah mudah ni jer anda dah boleh menang hadiah lumayan yang kami sebutkan di atas tadi. Bila lagi gais, inilah masanya anda kena pulun! Rugi weh kalau tak join.


Klik LINK INI untuk info lanjut. Kalau anda masih lagi kurang faham, boleh jer klik LINK INI Semua soalan-soalan anda akan terjawab nanti.

Layari juga media sosial di bawah ini untuk anda LIKE dan FOLLOW!

Facebook: DI SINI.
Instagram: DI SINI.

#RiangRyoRaya #RiangRyoRayaContest #Ninjavan #NinjavanMalaysia