fbpx

Raja Azmi Akui Sudah Miliki Kekasih Baru?

Rasa’nya baru sahaja awal Julai yang lalu gossip mengatakan seorang ahli perniagaan bergelar Tan Sri berminat untuk mula berkenalan rapat dengan Raja Azmi.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Raja Azmi pantas mengiyakan perkara tersebut namun turut mengatakan beliau tidak berminat untuk mempunyai hubungan dengan siapa siapa buat masa ini.

Katanya mahu menjalani kehidupan sola puas puas sebelum memikirkan sebarang komitmen baru dalam hidup beliau dan guess what, perkara sebaliknya terjadi.

Melalui program Gala TV yang di’siarkan di Astro Ria semalam, Raja Azmi mengakui yang diri’nya kini sudah memiliki kekasih hati baru sebagai pengganti Jalani Sidek.

Raja Azmi berkata lelaki tersebut merupakan seorang ahli perniagaan dan perkenalan mereka kini semakin serius selepas mereka semakin kerap berhubung sejak akhir akhir ini.

Tidak kisah sebenarnya jika Raja Azmi ingin menyulam cinta baru tetapi apalah kira’nya jika perkara ini di’simpan sendiri kerana tempoh penceraian yang masih baru. Hmm.