fbpx

Puteri Sarah Lantik Dua Peguam Untuk Selesaikan Isu Rumah Tangga

Baru-baru ini, hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu orang ketiga iaitu Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar sejak tiga tahun lalu.

Tidak hanya berdiam diri di atas apa yang berlaku kepada rumah tangganya, Sarah memaklumkan akan menggunakan khidmat dua peguam bagi menyelesaikan perkara itu.

BACA: Puteri Sarah Ke Mekah Dengan Anak-Anak Tanpa Syamsul Yusof?

“Okay seterusnya! Kita pakai dua peguamlah. Ke pakai 20 peguam macam Siti Bainun. Ulat kecil macam ini pakai dua peguam pun cukuplah,” katanya.

Bukan itu saja, Sarah turut memuat naik satu tangkap layar yang menyatakan individu tersebut seolah tidak kisah jika dia melantik peguam.

Terdahulu, Sarah berkata dia kini lebih tenang selepas meluahkan mengenai perkara itu selepas hampir empat tahun memendam rasa mengenai kemelut rumah tangganya.

Difahamkan, Sarah kini sudah berada di Tanah Suci bagi menunaikan ibadah umrah selama 16 hari bersama keluarga sebelum sambung bercuti ke Istanbul, Turki.

Terdahulu, kisah rumah tangga itu didakwa dilanda masalah menjadi perhatian ramai. Sarah juga mengakui sudah lama tidak tinggal sebumbung dengan suaminya