fbpx

Puteri Sarah Kesian Dengan Rosa Serra

Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan di media sosial mengenai kemelut rumah tangga, pelakon Puteri Sarah dan Rossa Sera.

Ketika Sera dikatakan dalam proses berpisah berpisah dengan suaminya, Shuk Sahar, isteri kepada pengarah Syamsul Yusof iaitu Puteri Sarah pula dalam proses menyaman orang ketiga.

BACA: Puteri Sarah Bangga Berjaya Beli Kereta Idaman RM250,000

Baru-baru ini, kedua-dua mereka bertemu dalam satu majlis dan dilihat ada memuat naik video dan gambar bersama di Instagram.

Dalam satu perkongsian, Puteri Sarah meluahkan rasa simpati apabila pertama kali bertemu isteri kepada Shuk Sahar itu. Ujarnya, dia memahami serta tahu bagaimana sakit rasanya apabila hati dihancurkan serta memberi semangat supaya Sera terus tabah.

“Selama ni saya hanya baca dari  media social sahaja. Bila jumpa secara depan-depan I can see that she’s so vulnerable and she has anxiety. Kesian dia,” tulisnya.

Menerusi entri itu, Sarah sempat menawarkan khidmat peguamnya kepada Sera sekiranya dia berniat mengambil tindakan undang-undang.

Perkongsian Sarah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan segala urusan kedua wanita itu dipermudahkan.