fbpx

Puteri Balqis Tidak Ke Sekolah Kerana Dibuli Rakan

Semalam untuk kanak kanak yang baru memasuki alam persekolah hari pertama, pastinya banyak kisah yang boleh dibawa pulang untuk ibu ayah namun berlainan pula dengan Puteri Balqis yang kini berusia 8 tahun kerana beliau sendiri enggan pergi ke sekolah.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Jangan salah sangka yang Puteri Balqis ini mengabaikan pelajaran kerana pelakon cilik berbakat besar ini lebih selesa untuk belajar sendirian bersama guru persendiriannya kerana menganggap ianya lebih senang untuk memahami apa yang diajar.

BACA: Ibu Puteri Balqis Dedahkan Perkara Sebenar, Jinggo Fitnah Keluarga Mereka

“Aqish lebih selesa belajar di rumah sahaja kerana kalau di sekolah Aqish rasa terseksa bila kawan kawan mempermainkan Aqish. Sampai bila-bila pun Aqish mahu belajar di rumah sahaja. Kalau pelajaran berkaitan agama seperti mengaji Al-Quran, ibu Aqish yang ajar,” ujarnya.

Puteri Balqis menambah yang beliau sudah mula belajar secara sendirian di rumah sejak berusia 3 tahun dan melalui pengalaman dibuli ketika berada dalam Tadika. (rtky/m)