fbpx

Jika anda masih mempunyai mood romantik ala Hari Valentine walau pun sudah memasuki Mac 2012, ini sebuah filem yang boleh kami kategori’kan sebagai mesti.

The Vow mengisahkan tentang sepasang suami isteri yang baru sahaja berkahwin & terlibat dalam satu kemalangan jalanraya.

Insiden itu menyebabkan si isteri, lakonan Rachel McAdams berada dalam keadaan koma dan bangun dengan hampir ke’semua memori hilang dari ingatan.

Kejadian ini menyebabkan suami yang di’lakonkan oleh Channing Tatum perlu menerima hakikat yang beliau perlu berusaha kembali dari mula untuk memenangi hati si isteri & ini menampilkan jalan cerita yang penuh dramatik.

Rotikaya.com dengan kerjasama Sony Pictures ingin memberikan peluang buat anda untuk memenangi barangan eksklusif The Vow yang secara keseluruhan bernilai RM6,000. 8 orang pemenang akan terpilih.

Dan, setiap pemenang akan memenangi Limited Edition ‘The Vow’ PU Leather Notebook (bernilai RM 300) + Limited Edition ‘The Vow’ Memory Photo Book (RM 300) + Limited Edition ‘The Vow’ Cube Notepad (RM150).

Cara’nya mudah sahaja, tinggalkan komen berbunyi — Sumpah saya cinta Sony Pictures & Rotikaya.com — dengan akaun Facebook anda & pemenang akan pihak Rotikaya.com pilih secara rawak pada 19 Mac 2012 nanti. Yeah!