fbpx

Perkahwinan Lisa Surihani & Scha al-Yahya, Astro Dapat Hak Penyiar Rasmi?

Kalau sebelum ini, angin hanya bertiup sekitar ura ura perkahwinan dua pasangan paling di’nanti pada tahun 2012 — Scha al-Yahya & Awal Ashaari juga Lisa Surihani & Yusry KRU.

Menurut laporan akhbar hujung minggu lalu, ada sumber memberitahu yang pihak Astro kini sudah berjaya memiliki hak penyiaran eksklusif perkahwinan kedua dua pasangan ini.

Dan sekarang pun, menurut mereka pihak Astro sedang bertungkus lumus melakukan persiapan yang sepatut’nya untuk meraikan dua perkahwinan pasangan selebriti yang di’jangka terbesar untuk tahun 2012.

Scha al-Yahya dalam temubual terakhir bersama kami beberapa minggu yang lalu menafikan yang beliau merancang untuk berkahwin dalam masa terdekat tetapi tidak menolak rezeki tahun 2012.

Lisa Surihani bercakap kepada wartawan yang menemui beliau baru baru ini menyatakan yang beliau tidak tahu menahu jika Yusry KRU ada merancang apa apa untuk tahun 2012 — juga tidak menolak sebarang kemungkinan.

Menurut sumber dalaman kami, pihak Yusry KRU & Lisa Surihani telah menempah dewan di Putrajaya International Convention Centre (PICC) pada Februari 2012 untuk majlis perkahwinan mereka. Hmm.