fbpx

Padam Gambar Berhijab, Isteri Haqiem Rusli Tayang Rambut

Perkongsian isteri kepada penyanyi Haqiem Rusli iaitu Anis Sofia di hari raya pertama menjadi perhatian ramai apabila dilihat tampil berselendang.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Menerusi entri itu, Anis memakai selendang berwarna putih namun menampakkan bahagian rambut dan lehernya berserta ucapan hari raya.

BACA: Isteri Haqiem Rusli Dikecam Seksi, Pakai Baju Ketat Melekap Di Badan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@anissofeaaz)

Sementara itu, hasil tinjauan mendapati tiada lagi gambar berhijab di akaun Instagram miliknya itu dipercayai sudah dipadam.

Difahamkan, yang tinggal hanya tiga posting iaitu gambar raya tahun ini, gambar raya free hair pada tahun 2021 serta perkongsian kenangan dengan arwah abangnya.

Untuk rekod, Haqiem Rusli berkahwin dengan Anis pada 19 November 2021. Kisah perkahwinan pasangan itu menjadi bualan apabila majlis mereka dianggarkan mencecah angka lebih RM7 juta.