Perghh! Bukan senang nak dapat free gift orang have-have macam WonderLab bagi ni. Dah lah produk skincare dari WonderLab ni boleh buat muka bertambah elok dan berseri.

Dapat pula free gift yang boleh melengkapkan lagi OOTD pagi raya. Fuhh siapa tak nak! Raya kali ni betul-betul gunakan tagline Raya Bergaya Bersama WonderLab. Mana taknya semua barang dari WonderLab.

Kalau korang nak tahu, sekarang WonderLab ada buat promo untuk set skincare. Betul-betul berbaloi dan jimat. Serius tak tipu! Bagi korang yang memang love sangat nak jaga muka dan kekal cantik setiap hari, ni lah masanya untuk korang rebut set WondeRaya Collection. Siap dapat potongan harga sebanyak 35% lagi.

Memandangkan kali ini WonderLab berkolaborasi dengan jenama Muslimah fesyen yang popular iaitu Jovian dan Afiya, jadi korang dapat lah merasa free gift hijab premium dari jenama terkenal ni. Bukan tu sahaja, sampul duit raya dan hadiah lain pun dapat juga tau.

Part yang buat kami jatuh cinta sekali adalah, Set WondeRaya Collection ni bukan calang-calang, ada banyak set yang korang boleh pilih. Paling best sekali, dalam satu set tu ada banyak barang. Jadi jimat lah, satu harga tapi dapat macam-macam.

Apa Set WondeRaya Yang Buat Sale Tu? Tak Sabar Nak Tahu

Sabar! Ada 3 set WondeRaya yang akan buat korang rambang mata sebab semuanya macam diperlukan. HAHA! Biar kami jelaskan satu-satu jadi senang lah korang nak main ohsom untuk pilih set mana yang nak beli kan!

1. Glowing Skin Set

Untuk korang yang nak glowing di hari lebaran ini set yang sesuai untuk korang rembat. Harga pun murah jer. Dalam set ni korang akan dapat Beautéssence™ bersama dengan WonderDewi 7-Day Wonder Kit. Jadi setiap malam korang boleh lah apply di muka korang. Lagi best apply time tidur, sebabnya time tu kan kulit muka sedang berehat.

Hadiah untuk set ni pula korang akan dapat hijab Afiya bernilai RM129 dan PERCUMA sampul raya edisi terhad bersama dengan hadiah-hadiah yang lain. Best kan? Bayar untuk satu harga tapi dapat barang macam durian runtuh.

2. Protected Skin Set

Protected skin set ni pula bagus untuk korang yang ada masalah kulit wajah tapi dalam masa yang sama nak merawat kulit muka untuk kelihatan lebih cantik.

Antara barangan yang ada dalam set ni adalah WELL NATURE Moisture Whipping Cleansing Foam 300ml, Moisture Deep Cleansing Water 150ml dan Moisture Seed Lip Care Set. Ha! Nampak tak bukan sahaja boleh merawat kulit wajah, set ni juga akan buatkan bibir korang bertambah sihat.

Menariknya free gift untuk set ni betul-betul wow, paling penting dapatlah korang melaram dengan hijab Jovian bernilai RM129. Siap dapat sampul raya edisi terhad lagi.

3. Flawless Skin Set

Set ni confirm ramai nak rebut, mana tak nya semua orang nak nampak flawless lah di pagi raya. Kalau ada jerawat yang bertandang tu boleh murung siap pakej tak da mood nak raya lagi tau. Alah korang jangan tipu, kami tahu!

Jadi kalau korang tak nak set ni sold out time korang nak membeli, lebih baik beli awal-awal. Sebabnya set ni ada macam-macam antaranya WonderDewi Moonlight Hydrogel Mask, WonderDewi 14-Day Wonder Kit, dan Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic Essence 50ml. 3 benda ni akan buat kulit muka korang bertambah flawless. Nak cantik kena rembat cepat-cepat.

Tak rugi pun kalau korang rembat set ni. Korang tetap akan dapat free gift hijab dari Jovian yang bernilai RM129 dan sampul raya.

Kali ini memang bertambah puas hati kalau beli set dari WonderLab ni. Bukan sikit-sikit barang yang dapat. Dapat percuma Hijab Premium dari Jovian dan Afiya, lepas tu dapat pula hadiah percuma bernilai sehingga RM240. Wow! Memang betul-betul berbaloi.

Kalau nak beli sendiri harapan jer lah. Satu tudung tu pun harga ratus juga. Baik beli set WonderLab ni satu harga dalam semua sekali.

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari laman rasmi WonderLabOfficial, Facebook atau Instagram WonderLab. Tapi kalau korang nak beli skincare promo ni boleh klik DI SINI.

Ingat! Raya kali ini korang kena Raya Bergaya Bersama WonderLab baru lah havoc raya korang nanti.