Sebut sahaja nama Kak KM atau Liana Rosli, pasti ramai mengenai anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri yang sering mencetuskan kontroversi.

Bukan sahaja Kak KM, nampaknya anak sulung kepada usahawan itu turut menerima tempias yang sama kerana sering dilihat tampil dengan pakaian mencolok mata.


BACA: Netizen Puji Kak KM, Anak Sulung Macam Kakak & Adik

Baru-baru ini, hangat diperkatakan mengenai satu perkongsian dimuat naik menerusi akaun @sweetdaraselangornafie di TikToknya, memaparkan anak gadis usahawan itu sedang menyanyikan sebuah lagu bersama ahli keluarga yang lain.

@sweetdara.selangor.nafie

?? #KakKMBukanBiasa2 #fyp #KakKMTakTumpangPopularitiOrangLain

? original sound – sweetdara.selangor.nafie – sweetdara.selangor.nafie

Bagaimanapun, penampilan gadis itu yang menggayakan gaun berwarna putih yang mendedahkan bahagian dadanya menimbulkan rasa kurang senang netizen.


Diruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa sedih dengan penampilan anak usahawan itu yang didakwa seperti ‘tidak cukup kain’ dan ada yang menyamakan anak perempuan itu dengan ibunya dan menggunakan peribahasa ‘ke mana tumpah kuah, kalau tidak ke nasi’.

Meskipun ada yang mengecam, ada segelintir netizen memuji bentuk badan anak perempuan Kak KM itu yang sememangnya menjadi idaman ramai gadis-gadis.