fbpx

Netizen Dakwa Diana Danielle Buat Hidung?

Umum mengetahui, hari ini Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam hari ini memerintahkan hak penjagaan penuh dua anak iaitu Muhammad dan Nur Aurora diberikan kepada pelakon, Diana Danielle.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Sementara itu, penampilan Diana ketika hadir di mahkamah hari ini menjadi perhatian netizen.

BACA: Diana Danielle Dapat Hak Penjagaan Penuh Anak-Anak

Menerusi ruangan komen video dikongsikan di TikTok Oh Bulan, ada netizen mendakwa wajah Diana kelihatan berbeza apabila hidungnya dilihat agak mancung.

@ohbulanofficial

Semoga segala urusan dipermudahkan buat DD ?#ohbulan #fyp #news #dianadanielle

? original sound – OHBULAN! – OHBULAN!

Dalam video berkenaan, Diana yang baru tiba di mahkamah tidak mahu memberikan sebarang komen mengenai kes perceraiannya memandangkan ianya sudah pun selesai.

Pada 10 Ogos lalu, rumah tangga pelakon Farid Kamil dan Diana Danielle akhirnya bertemu titik noktah apabila sah bercerai talak satu.

Farid melafazkan talak menerusi panggilan video berikutan tidak dapat hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari kerana tidak sihat.