Orang kata nak pergi mana-mana kena rancang perjalanan dulu baru lah smooth jer jadinya. Lagi-lagi kalau nak pergi travel, mesti kena rancang dan senaraikan tempat mana yang best supaya mudah nak susun baju OOTD nanti. Hihi

Buat yang ada perancangan nak travel bersama buddies tapi bajet masih nyawa-nyawa ikan, jangan risau Malaysia Airlines MATTA Fair 2023 kali ini bakal menjadi penyelamat korang semua. Sebelum tu pastikan buku merah korang tak tamat tempoh sebab kali ni harga memang menjunam habis! Yang nak honeymoon pun boleh onz percutian ni!


Diskaun Diluar Jangkaan

Time-time durian runtuh macam ni memang best rancang percutian plus boleh beli tiket dengan harga diskaun 45% lagi. Bab tiket boleh dah nak berjimat. Syaratnya korang kena book mulai hari ini sehingga 24 March ini dan rancang perjalanan korang sehingga 30 November ini.

Tawaran hebat ini membuatkan korang boleh terbang ke dalam Malaysia (domestik) ataupun luar negara (antarabangasa). Masa ni lah nak tengok negara orang. Baru lah best berjalan bila tiket dah murah, jimat banyak untuk yang berkeluarga.


Harga serendah RM79 sehala untuk penerbangan domestik memang berbaloi banyak. Boleh lah korang jalan-jalan ke Penang, Langkawi, Terangganu, Kota Kinabalu, Sabah ataupun Kuching, Sarawak. Sekali sekala melancong ke tempat orang dapat juga tengok keindahan alam selain belajar budaya tempat tersebut kan.

Penang
Sumber: Google

Kalau korang ada bajet lebih sikit fly lah ke luar negara, Korang boleh pilih London, Tokyo, Bangkok, Sydney, Delhi dan Bangkok. Kalau pergi situ mesti best habis! Penuh galeri telefon tu dengan memori melancong. Bestnya!

Bangkok
Number : Google

Siap Boleh Dapat Business Class Lagi

via GIPHY

Yang bestnya bila beli tiket time Malaysia Airlines MATTA Fair 2023 korang layak dapat business class tau! Yang mana dah membeli tiket penerbangan ekonomi layak untuk menyertai naik taraf business class.

Dah lah harga tiket murah dapat pula duduk seat business class memang syok habis lah percutian kali tu! Maklumat penuh korang klik sini!

Bukan tu jer korang juga bakal dapat keistemewaan ini:

-Tawaran Enrich: 50% Bonus Enrich Points?

Travel add-ons:
-Diskaun -25% untuk Pemilihan Tempat Duduk (Eko sahaja)?
-Diskaun -25% untuk Bagasi Tambahan (Eco & Biz)?
-Diskaun 25% Value Bundle (Tempat Duduk Standard & Bagasi Tambahan 10kg) (Eko sahaja)?
-Diskaun 25% untuk Akses Golden Lounge (Eko sahaja).
-Diskaun 25% Premium Bundle (Extra Legroom Seat & Golden Lounge Access) (Eko sahaja

Bestkan? Macam-macam boleh dapat dengan setiap pembelian sempena Malaysia Airlines MATTA Fair 2023 .Maklumat lanjut korang layari laman rasmi ini. Ingat nak travel secara murah jangan lupa beli tiket sekarang!

<script type=”text/javascript” async=”async” src=”https://cdn.innity.net/ca.js”>innity_ord = “ord=[timestamp]”;
</script>
<script type=”text/javascript”>
var innity_nativeAnalytic = innity_nativeAnalytic || {};
innity_nativeAnalytic.q = innity_nativeAnalytic.q || [];
innity_nativeAnalytic.q.push(function() {
innity_nativeAnalytic.track({campaignID: 44980, adID: 332081, readID: 332082, minAttention:10});
});
</script>