Bila bercakap bab perabot rumah atau hiasan dalam rumah ni of course lah geng-geng isteri yang mainkan peranan. Sebut sahaja nak deco macam mana, confirm ada sahaja idea yang akan dicurahkan.

Tapi sebenarnya, bab perhiasan dalam rumah ni jangan biar pada isteri sahaja. Geng suami pun haruslah ambil tahu. Lagi-lagi bab harga, memang kena teliti habis. Kalau dibiarkan pasti isteri akan grab jer ikut citara tanpa lihat soal harga.

Hari ini kami nak kongsi satu lubuk yang awesome punya untuk anda yang bergelar suami. Nak tahu lubuk apa? Ni ha, lubuk perabot yang cantik-cantik di SSF. Boleh lah bawa isteri anda ke sini.

Dengar cerita cawangan SSF di seluruh negara sekarang tengah adakan promosi sebanyak 50% + 5% bermula sekarang sehingga 28 Februari ini. Menarik ni untuk yang nak deco rumah.

Memang berbaloi kalau anda bawa isteri anda ke sini. Di sini anda boleh biarkan mereka pilih sendiri, bab harga jangan risau, ada promosi lah katakan. Hehe!

Kami yang lihat sendiri promosi ni pun rasa macam nak jer grab semua barang mereka. Murah wehy! Korang akan terima potongan sebanyak 50% pada harga biasa dan diskaun tambahan 5% akan dikenakan selepas potongan 50% telah dibuat! Wow memang betul-betul promosi ni.

Berganda juga tu potongan harga pun. Dari sekecil-kecil barang sehingga lah sebesar-besar barang semua ada di SSF Day ni.

Menariknya, promosi ini hanya terhad kepada ahli SSF sahaja. Bila sebut bab ahli SSF ni bukan sikit-sikit, ramai yang join jadi ahli. Jadi tak heran lah kalau anda semua angkut barang penuh kereta lepas terjah lubuk promosi ni.

Yang belum jadi ahli SSF cepat-cepat join okey! Time promosi ni lah anda nak rebut peluang hebat ni. Jimat pun jimat.

Tapi kan dah alang-alang kami bagi tahu lubuk perabot yang murah ni, apa kata kami belanja anda sekali barangan apa yang tengah promosi sekarang di SSF.

Banyak tau barang yang hot-hot tengah promo, bukan sahaja perabot rumah, perhiasan rumah macam pokok viral tu pun tengah promo.

Sebelum tu, nah ni lokasi promosi SFF yang anda boleh terjah. Promosi harga bagi Semananjung, Sabah dan Sarawak berbeza tau. Jadi jangan lupa save the date okey!

Eh dah lah tak nak cakap banyak, anda layan lah sendiri barang apa yang promo. Tapi sebelum tu, kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut jangan lupa terjah laman rasmi SSF, Facebook dan Instagram SSF. Baru lah anda boleh dapat info dengan cepat bila dah follow media sosial diorang.

Selamat bercuci mata!