Membuat kejutan apabila lagu nyanyiannya, Hening Rindu dinobat sebagai Juara di Anugerah Juara Lagu ke-39, Marsha Milan menyifatkan ia memberi makna besar buat dirinya.
Memetik mStar Online, Marsha berkata dia sudah 20 tahun berada dalam industri dan kemenangan tersebut disifatkan paling bermakna sepanjang kariernya.
BACA: Hening Rindu Dinobat Juara Anugerah Juara Lagu 39 (AJL39)
“Trofi kemenangan ini sangat bermakna sebab saya dah 20 tahun dalam industri membina nama. Ramai saksikan kesukaran saya dalam industri dan kemenangan saya kecapi ni besar maknanya,” katanya.
Sementara itu, Marsha berkata dia langsung tidak meletakkan sasaran untuk menang sebarang kategori apatah lagi menjuarainya.
“Saya tak letak apa-apa harapan, tapi jauh di sudut hati ada juga perasaan seronoknya kalau saya menang. Alhamdulillah bila lagu nyanyian saya dinobatkan sebagai juara, saya memang tak sangka sangat,” katanya.
Semalam, lagu Hening Rindu cipataan Ikhwan Fatanna dan Wan Saleh dinobat juara AJL39 sekaligus membawa pulang RM100,000 dan trofi.
SUMBER: mStar Online