fbpx

Memang Tak Masuk Akal, Rozel Jual Kerusi Meja Makan Serendah RM199

Bukan senang zaman sekarang ini kita nak dapatkan harga barang yang berpatutan. Semua benda pun kalau boleh nak naik harga, lagi-lagi bila dekat nak raya, kan?

Tapi kami kagum betul dengan Rozel sebab tak pernah putus-putus buat promosi yang menguntungkan pengguna macam kita ini. Kalau korang nak tau, mereka sekarang tengah adakan promosi yang tak masuk akal punya.

Kalau meja makan rumah kita dah bergoyang teruk, elok sangatlah kita dapatkan promosi yang Rozel tengah buat ini. Sebabnya, dengan pembelian sebuah meja makan, korang boleh dapatkan harga kerusinya dengan harga serendah RM199.

Tak pernah lagi ada orang buat promosi macam ini lebih-lebih lagi dalam keadaan gawat sekarang.

Paling best, bila beli meja makan di Rozel, mereka turut sediakan pembayaran tanpa faedah selama 24 bulan – memang sangat-sangat membantu.

Cakap banyak pun tak guna, korang boleh tengok sendiri virtual showroom mereka kalau korang tak sempat nak pergi ke cawangan mereka yang berdekatan. Senang je, klik je sini.

Tapi bagi isteri yang tak sabar-sabar dah tu nak pilih meja makan, boleh tengok lokasi Rozel yang paling dekat dengan korang pada pautan ini.

Hari Raya Aidilfitri pun dah tak berapa lama dah, memang kena sangat kita tengok meja makan baru. Barulah meriah nanti saudara mara datang beraya, ada meja makan baru dan juga kerusi yang korang boleh dapatkan dengan harga yang sangat berpatutan.