fbpx

Hai korang! Masih di mood Raya lagi ke tu? Mesti anda dok terbayang-bayang ketupat lemang di kampung lagi kan?

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Udah-udah ler tu teringatkan kampung halaman. Kita dah balik ke ‘pangkal jalan’ dahni, haha. Pun begitu janganlah asyik terkurung di rumah jer tau. Anda boleh jer pergi beraya rumah kawan-kawan ke weekend nanti. Ha, tak pun anda boleh pergi ke Sunway Velocity Mall!

Yer gais, kalau anda pergi sana pun best sebabnya anda boleh sertai game show dan menang hadiah menarik di sana. Weh hadiah bukan kaleng-kaleng tau! Jap lagi kami cerita pasal game show yang mendebarkan ni. Jangan skip!

Kalau anda nak bergambar pun boleh juga sebabnya setiap ruang di sanan sesuai sangat untuk anda bergambar bersama keluarga dan juga rakan-rakan anda nanti. Serius lawa giler!

Jangan Lupa Sertai Game Show Mendebarkan Ini

Oh ya, bila anda sampai di sana nanti, akan ada 3 stesen game show untuk anda meneka jawapan yang betul dan memenangi hadiah hebat! Anda patut sertai sebabnya tak susah pun game yang anda perlu join nanti.

Anda patut mencuba aktiviti mendebarkan dan menyeronokkan, “May I Guess” selepas dah siap membeli-belah nanti tau. Eh kalau nak join dulu pun boleh, lepastu boleh sambung shopping.

Anda boleh baca dengan lebih jelas mengenai stesen game show di bawah:

Stesen Permainan 1: Teka kuantiti beg beli-belah

Stesen Permainan 2: Teka apa yang ada di dalam kotak

Stesen Permainan 3: Teka siluet

Stesen Permainan Mini

Padankan bentuk kotak dengan dinding

Baling bola ke dalam stesen cawan dari jauh

Mudah jer kan? Mesti boleh menang punya.

Boleh Tebus Mata & Hadiah Menarik!

Dapatkan peluang untuk memenangi mata Sunway Pals bernilai RM1,000 apabila anda meneka jawapan yang betul untuk salah satu Stesen Permainan dengan mengisi Online Form. Terdapat juga 3 hadiah saguhati untuk setiap Stesen Permainan nanti.

Dorang juga mempunyai baucar e-tunai Home’s Harmony bernilai RM20 eksklusif untuk anda tebus dengan perbelanjaan minimum RM300. Bukan itu sahaja, anda juga boleh tebus 3 tingkat tiffin carrier dengan perbelanjaan minimum RM600. Wah, betul menarik!

Lagi power, untuk 80 pengunjung yang berbelanja paling terbanyak, anda akan berjalan pulang dengan beg bagasi bersaiz kabin, wow!

Macam mana nak tebus tu? Meh kita tengok caranya:

Penebusan untuk “May I Guess”:

Tahap 1:
Belanja RM300 (RM200 apabila menggunakan Kad Kredit Citi) dalam maksimum tiga (3) resit untuk menebus baucar e-tunai Home’s Harmony RM20*

Tahap 2:
Belanja RM600 (RM500 apabila menggunakan Kad Kredit Citi) dalam maksimum lima (5) resit untuk menebus 3 tingkat tiffin carrier*.

Pembelanja Teratas
80 pembelanja terbanyak akan berpeluang memenangi beg bagasi bersaiz kabin.

Soal Jawab Mingguan Bonus!

Soalan mingguan akan dipaparkan pada Online Form untuk anda mengambil bahagian dan berpeluang memenangi baucar tunai Sports Direct bernilai sehingga RM440 setiap minggu. Jadi, jangan ketinggalan yer gais.

Jadi, apa ditunggu lagi, jomlah ramai-ramai ke Sunway Velocity Mall. Teruja pula tengok dekorasi dan juga hadiah-hadiah yang bakal anda menang nanti. Hiks. Psstt, jangan lupa ber ‘OOTD’ tau! Info lanjut klik LINK INI!

*Mengikut terma & syarat.
*Penebusan adalah sementara stok masih ada.
*Visual adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.