fbpx

Bila bercakap bab barangan berjenama ni, sudah tentu ada peminatnya yang tersendiri. Bagi yang mementingkan jenama, memang tak akan lepaskan peluang untuk memiliki koleksi keluaran terbaru brand kegemaran mereka.

Kali ini giliran PUMA pula bakal disebut-sebut. Bukan sebab mengeluarkan koleksi baru, tapi disebabkan potongan harga yang sangat-sangat berbaloi untuk peminat PUMA sendiri.

Sale PUMA kali ini betul-betul menduga, korang kena simpan duit dari sekarang. Bila tiba time sale pada 7 dan 8 Jun ini korang dah boleh grab tanpa fikir pajang dah.

Kali ini korang memang kena rebut betul-betul barang PUMA. Sebab apa kami kata korang kena rebut, sebabnya kali ini PUMA Super Brand Day akan berlangsung di Shopee .

Jadi siapa yang terlambat tu, korang gigit jari jer lah! Jangan cakap kami tak bagi tahu pula.

Musim-musim COVID19 ni, elok lah korang beli dalam talian jer. Dari korang nak terjah kedai PUMA tu, nak hadap roadblock lagi, nak kena tunggu turn untuk masuk kedai lagi. Sampai turn korang barang yang korang nak pun dah disambar orang.

Banyak Ke Sale PUMA Tu?

Ofcouse lah banyak! Semua barangan ada potongan harga sehingga 60%. Yang paling menarik sekali, kalau korang beli 2 barang PUMA korang akan dapat lagi diskaun tambahan sebanyak 50%. Wow! Memang berbaloi kalau korang beli time ni.

Masuk list siap-siap barangan idaman mana yang nak, bila tiba ja date tu terus tekan jer add to cart di Shopee tu. Mudah pun mudah!

Bukan tu sahaja yang korang akan dapat dari PUMA kali ni. Korang juga akan dapat voucher tambahan sebanyak 15% tanpa perbelanjaan minimum kalau korang berbelanja pada 7 Jun bermula jam 12 pagi, 12 tengahari dan 8 malam.

Bukan tu jer, pada 8 Jun pun korang boleh dapat diskaun tambahan sebanyak 30%. Tapi kalau korang berbelanja pada pukul 12 pagi, 12 tengahari dan 8 malam pada hari yang sama korang boleh dapat diskaun tambahan sebanyak 40%.

Memang tak cakap banyak dah. Kami sendiri akan tanda pangkah kat kelander date tu. Tak nak terlepas punya pasal lah katakan.

Banyak tu potongan harga yang dapat. Kalau nak tunggu hari biasa, jenuh kumpul duit baru dapat satu item. Tapi kali ni sebab sale punya pasal, tak mustahil akan grab lebih pada satu kan?

Siap Dapat Hadiah Bernilai RM7,000? Biar Betul?

Ha! Sebelum kami terlupa, kalau korang join Shopee Livestream pada 8 Jun ni, lagi kaw-kaw hadiah yang ada.

Bukan hadiah jer yang korang akan dapat, vouchers pun ada. Jadi kalau korang nak hadiah RM7,000 jangan lupa save date, dan time pada pukul 10.30 pagi untuk join Shopee Livestream ni okey!

Dengan PUMA kali ni memang best kalau korang shopping. Tambah-tambah yang rajin sangat kan membeli di Shopee tu. Jadi ni lah masanya korang nak beli barang branded di Shopee.

Tunggu jer barang sampai depan rumah, jangan nak keluar rumah sangat dengan angka kes COVID yang tinggi setiap hari ni. Jangan lupa check out barangan PUMA di Shopee sekarang!