fbpx

Baru-baru ini, suami kepada Fatin Afeefa iaitu usahawan Aliff Awang ada membuat sesi siaran langsung di TikTok bersama pengikutnya.

Apa yang menjadi perhatian apabila ada yang bertanyakan bagaimana dia menawan hati isterinya. Aliff berkata dia tidak banyak usaha mengorat isterinya, sebaliknya Fatin yang banyak usaha.

BACA: Bangga Tayang Raih RM76,000 Seminggu, Netizen Bengang Statement Suami Fatin Afeefa

https://www.tiktok.com/@anynimoussss/video/7188767999476747547?

“Saya jawab jujur, Fatin lagi susah nak dapatkan perhatian yang sepenuhnya dari saya. Jadi, masa saya nak mengorat Fatin, tak banyak usaha sangat pun. Yang banyak usaha, Fatin,” katanya.

Turut menjadi perhatian, Aliff turut menjelaskan mengenai lelaki yang dominan,‘ alpha’ dimana wanita lebih tertarik kepada lelaki seperti itu.

Kata Aliff lagi, wanita tertarik kepada lelaki yang tahu apa yang dia mahukan, mempunyai prinsip dan tidak menggunakan emosi dalam membuat keputusan.

Bagaimanapun, kenyataan Aliff itu menimbulkan rasa kurang senang netizen menganggap Aliff seorang yang narsisistik bukannya lelaki alpha.

Untuk rekod, Fatin Afeefa dan Aliff Awang bernikah pada 30 Disember lalu di Putra Glass Hall, Subang Jaya secara tertutup yang hanya dihadiri ahli keluarga dan kenalan rapat.