fbpx

Susulan insiden pertelingkahan melibatkan adiknya, Fyna Jebat pada Isnin lalu, penyanyi Ayda Jebat tidak mahu memberi komen lanjut.

Memetik Media Hiburan, Ayda berkata adinya enggan memberi ulasan serta siasatan lanjut masih dijalankan oleh pihak berkuasa.

BACA: Fyna Jebat & Zainal Abidin Dilihat Makan Bersama, Akhirnya Ada Gambar Berdua

“Saya mohon maaf, adik saya enggan beri sebarang ulasan kerana banyak hati yang harus dijaga. Atas nasihat polis, biar pihak bertanggungjawab menjalankan tugas,” katanya.

Dalam kejadian di sebuah restoran di Shah Alam, Fyna didakwa terlibat dalam pertelingkahan bersama madunya iaitu isteri pertama Datuk Zainal Abidin Hassan.

Pihak polis yang mengesahkan kejadian itu memaklumkan kedua-dua pihak sudah tampil membuat laporan polis.

Dalam pada itu, Ayda turut memohon agar orang ramai memahami situasi sedang dialami adiknya itu serta meminta agar mendoakan agar perjalanan mereka di Famili Duo dipermudahkan.

“Saya berterima kasih kepada semua yang prihatin. Saya mohon orang faham situasi yang sedang berlaku serta menghormati Fyna dan semua pihak.

“Buat masa sekarang, fokus kami hanya dalam program Famili Duo. Saya mohon doa peminat agar semua urusan dipermudahkan,” katanya.