LIVE: Sekitar Sidang Media Anzalna Nasir & Neelofa, Royale Bintang

2:05PM – Lokasi apa? Lokasi penggambaran. Itu sahaja daripada kami di Hotel Royale Bintang. Peace!


2:01PM – Zed Zaidi kembali mengambil mikrofon dan menyimpulkan sidang media dan kes ini sebagai selesai. Tiada sessi soal jawab bakal di’adakan kerana kedua dua ‘sibuk’ untuk kembali ke lokasi.

2:00PM – Anzalna Nasir telah selesai membaca kenyataan permohonan maaf yang di’sediakan pihak Neelofa & kini giliran Neelofa bercakap “Terbukti saya di’pihak yang benar hari ini”.

1:55PM – “Oh I kena ikut syarat you eh?” ujar Anzalna Nasir kepada Neelofa apabila beliau mula ingin memohon maaf. Epik! Neelofa mahu Anzalna Nasir baca skrip.

1:50PM – Anzalna Nasir menandatangi perjanjian yang di’sediakan oleh Seniman sebagai satu jalan penyelesaian untuk masalah dengan Neelofa ini. Sebanyak 3 salinan di’buat.


1:45PM – Zed Zaidi menyatakan yang perjanjian antara Anzalna Nasir & Neelofa bukan datang dari peguam mana mana pihak tetapi datang dari perlembagaan Seniman sendiri.

1:44PM – Sidang media permohonan maaf Anzalna Nasir kepada Neelofa telah bermula & kini Presiden Seniman, Zed Zaidi sednag berucap mewakili orang tengah dalam kemelut ini.