Cepatnya masa berlalu…dah nak Raya ke gais? OMG! Dah siap ke tu preparation nak Raya. Ye lah kena juga beli baju Raya, kuih Raya, perabot dan barangan elektrik Raya pun haruslah beli juga. Barulah meriah Raya hangpa tahun ni.

Masa-masa macam ni lah promosi kaw-kaw diorang kasi tau. Korang tahu tak yang SHARP kembali lagi dengan promosi hebat sempena Raya! Yep, anda boleh beli dan menang hadiah menarik. Weh gila untung dan berbaloi kot.

Menang Hadiah Percuma

Ha dah alang-alang anda nak beli barangan yang kami sebutkan di atas tadi ni, kami ada satu cara untuk anda dapat hadiah percuma dari setiap pembelian barangan seperti TV, peti sejuk, mesin basuh, air con, kitchen appliances dan banyak lagi ni di SHARP!

Kacang goreng jer gais. Caranya macam ni, dengan setiap pembelian RM350 ke atas anda dah boleh join contest dan berpeluang memenangi hadiah.

Ada 20 hadiah setiap fasa dalam tempoh 2 minggu ni. Bermula 1 Mei hingga 30 Jun. So jangan lupa masuk tau. Yang penting anda perlu beli dulu barangan dari SHARP.

Eh hadiah percuma tu bukan kaleng-kaleng yer gais. Antaranya peti ais, tv, microwave dan banyak lagi weh. Juling mata nengoknye…Maunya dapat hadiah ni gais, betul Raya sakan.

Join Juga Online Mini Game!

Bukan itu jer, ada lagi gais….anda juga boleh sertai ONLINE MINI GAME! Anda tak perlu beli apa-apa barang pun boleh join tau. Dan paling best, berpeluang untuk menang hadiah juga.

Gempak betul lah! Memang SHARP betul murah hati ke apa nak kasi hadiah padu macam ni. Haish, rugi sangat kalau anda tak join. FREE jer ui. Klik LINK INI untuk join mini game dari SHARP ini.

Untuk info lanjut anda klik link di bawah ni okay!

Facebook: DI SINI
Instagram: DI SINI
SHARP Re-Raya: DI SINI