fbpx

Sejak beberapa hari lalu, hangat diperkatakan mengenai kisah rumah tangga pempengaruh media sosial, Abang Tesla yang berkahwin dua sekaligus menimbulkan pelbagai reaksi daripada netizen.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Perkara itu turut mendapat perhatian usahawan sensasi Liana Rosli atau Kak KM yang memberikan pendapatnya selepas ada pengikut yang meminta pandangannya mengenai isu berkenaan.

BACA: “Walaupun Saya Tak Duduk Tempat Wanita Itu, Dapat Rasa Betapa Retak Hatinya…”

@sweetdara_kmbeautyy

Cakap tak serupa bikin #abangtesla

? original sound – SWEETDARA OFFICIAL – SWEETDARA OFFICIAL

Menurut Kak KM, tidak salah untuk lelaki berkahwin lebih daripada satu namun kenyataan Abang Tesla mengenai ‘isteri pertama untuk dihargai, isteri kedua untuk dicintai’ mengundang kemarahannya.

“Apa yang kita boleh rumuskan dekat sini, sebenarnya orang lelaki ni tak boleh ada duit. Ada duit je kau menggelabah anjing, kau tengok betina sana sini,” katanya.

Perkongsian Kak KM itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju dengan pendapat usahawan itu serta mengatakan kejayaan lelaki itu adalah disebabkan doa isteri pertama.