fbpx

Perkongsian seorang pengguna media sosial menjadi perhatian apabila meluahkan rasa hairan melihat gelagat selebriti yang tersenyum lebar dan gembira ketika hadir ke mahkamah atas pertuduhan berkhalwat.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Menerusi perkongsian di platform X itu, individu itu berkata pertama kali dia melihat situasi tersebut sepanjang lebih 10 tahun berkhidmat di agensi agama.

BACA: “Tiada Apa Yang Boleh Halang Kami Berhubung” – Aliff Aziz

Malah, individu itu berkata selebriti berkenaan mengatakan gembira berjumpa dengan rakan media di mahkamah sehingga lupa dengan kes tangkapan tersebut.

“Sepanjang berkhidmat di agensi agama lebih 10 tahun belum pernah lagi saya melihat kes tangkapan khalwat melibatkan pasangan apabila didakwa di mahkamah dia dalam keadaan senyum dan seronok.

“Seronok berjumpa dengan kawan-kawan media katanya sampai lupa ini kes tangkapan khalwat,” katanya.

Terdahulu, pelakon Ruhainies dan Aliff Aziz mengaku tidak bersalah atas pertuduhan berkhalwat di sebuah kondominium mewah di ibu kota pada 9 Mac lalu.