Sekitar bulan Mac yang lalu para peminat agak gembira melihat Lana Nordin yang mula mengambil langkah awal untuk ke arha perubahan yang lebih positif apabila mengerjakan umrah buat pertama kalinya — bersama sama rakan artis Lisdawati.

Tidak kurang juga peminat yang mendoakan supaya Lana Nordin, artis yang penuh kontroversi ini mengenakan hijab sepenuhnya. Namun, impian mereka nampak tidak akan menjadi kenyataan sekurang kurangnya buat masa ini.


BACA: Mas Khan Kekasih Baru Lana Nodin, Mula Rapat Di Set Filem

Menerusi forum hiburan popular Cari, seorang peminat telah mendedahkan gambar terkini pelakon itu yang didakwa diambil ketika Lana Nordin dan rakannya berparti sakan di sebuah kelab hiburan di ibu negara baru baru ini.

Ini menimbulkan kata kata kurang enak yang Lana Nordin sebenarnya tidak banyak berubah sejak mengerjakan umrah walaupun pernah beberapa kali mengeluarkan kenyataan media yang beliau bersedia untuk perubahan positif — lebih lebih lagi ketika bersama Johan As’ari.

Well, kita semua harus bersedia untuk mendapat jawapan cliché seperti gambar ini merupakan koleksi lama dan diambil beberapa tahun dulu. Permainan biasa dunia artis, heh. (rtky/m)