Siapa yang tak kenal dengan anak perempuan kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu Cik B. Namun kini boleh dikatakan Cik B semakin popular daripada ibunya sejak bergelar pelakon dan dengar cerita sudah ada kekasih hati.

Mana tidaknya, perkongsian terbaru Cik B ternyata mengejutkan peminat apabila memuat naik gambar kekasih hatinya menerusi Insta Story. Malah, menerusi perkongsian itu Cik B turut sertakan kapsyen ‘with my fav person’.

BACA: Netizen Tergamam ‘OOTD’ Cik B Berharga RM118,000

Difahamkan, pemuda berkenaan merupakan pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta, iaitu Aniq Suhair. Lebih mengukuhkan lagi spekulasi tersebut, Cik B turut memuat naik twit mengatakan dia kini sudah berpunya.

 

Meskipun terkejut, rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada Cik B dan turut mempersoalkan sama ada perkara itu benar atau pun tidak.

Dalam masa yang sama, ada juga yang mengatakan mungkin mereka hanya mempromosikan drama lakonan mereka yang berjudul Lelaki Lingkungan Cinta yang kini sedang disiarkan di kaca televisyen. Menerusi drama itu, watak yang dipegang oleh Aniq menyimpan perasaan terhadap Cik B.

Jika benar pun apa salahnya, kacak betul ‘boyfriend’ Cik B. Mesti seronok dan teruja DSV kalau dapat tahu Cik B dah ada boyfriend.