fbpx

“Kerja Saya Jual Badan, Nak Tunjuk Otot Memang Kena Tunjuk Aurat”

Sebut sahaja nama Sharifah Sakinah, pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi melibatkan pelakon itu yang sering tampil seksi.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Baru-baru ini, perkongsian Insta Story Sakinah menjadi perhatian apabila pelakon itu memberitahu dia akan mula menapis pengikut di Instagram.

BACA: Berang Dituduh Murtad, Sharifah Sakinah Tunjuk Kad Suami Masuk Islam

Menerusi entri itu, Sakinah ada memuat naik paparan dia menerima ‘request’ daripada sejumlah pengguna IG untuk menjadi ‘followers’.

Menurut Sakinah dia tidak akan menerima pengikut lelaki kerana sebagai pelatih kecergasan, dia akan mendedahkan aurat serta mempamerkan otot badan di Instagram.

“Saya tapis request ya. Kalau laki saya tak terima. Kerja saya jual badan, nak tunjuk satu persatu otot memang kena tunjuk aurat,” katanya.

Kata Sakinah lagi, hanya yang mahu belajar sahaja boleh mengikutinya. Tambahnya lagi, jika masih mahu mengikutinya di Instagram jangan menghakimi dirinya.