fbpx

Untuk wanita yang aktif & lebih lebih lagi mereka yang sibuk dengan soal kerjaya, kulit wajah yang sentiasa kelihatan letih & tidak bermaya memang menjadi satu masalah biasa.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Anda tidak perlu risau kerana Origins telah tampil dengan penyelesaian mampu milik & dihasilkan 100% menggunakan bahan semulajadi untuk melawan keletihan selain melembapkan kulit wajah anda.

Origins GinZing™ Energy-boosting moisturizer dicipta untuk menghasilkan kulit wajah lebih bermaya, lembap (hydration) & lembut. Ianya diperbuat dari bahan semulajadi seperti ginseng Panax & caffeine asli.

Origins bakal menganjurkan sebuah bengkel khas untuk mengajar anda bagaimana untuk menggunakan produk baru mereka ini untuk selesaikan masalah keletihan kulit wajah anda. Maklumat seperti berikut;

Tarikh: 11 Mei 2013 (Sabtu)
Tempat: Origins, The Gardens
Masa: 10.30AM hingga 12.00PM & 2.30PM hingga 4.00PM

Tarikh: 18 Mei 2013 (Sabtu)
Tempat: Origins, Parkson Gurney
Masa: 2.30PM hingga 6.00PM

Tarikh: 19 Mei 2013 (Ahad)
Tempat: Origins, Queensbay Mall
Masa: 10.30AM hingga 12.00PM & 2.30PM hingga 4.00PM

Cara untuk menyertai mudah sahaja. Anda perlu membeli baucer Origins bernilai RM50 yang boleh anda gunakan kemudian untuk membeli produk termasuklah Origins GinZing™. Hadiah istimewa untuk penyertaan juga akan disediakan oleh Origins.

Tempat duduk adalah terhad dan lebih mudah jika anda RSVP terlebih dahulu dengan menghubungi talian 03-22874662. Untuk maklumat lanjut berkaitan dengan bengkel eksklusif ini, layari Facebook rasmi Origins sekarang dan jumpa anda di sana.

#01 Origins GinZing - ROTIKAYA