fbpx

Pada Mac lalu, hangat diperkatakan mengenai isteri kepada penyanyi Yonnyboii iaitu Nik Nazira Narriman sudah tidak memakai tudung sekaligus mengundang kecaman netizen.

Meskipun teguris hati apabila isterinya dikecam kerana tidak lagi bertudung, Yoony berkata dia cuba bersikap positif.

BACA: Yonnyboii Bengang Isteri Dikutuk

Namun, Yonny berkata dia kesal apabila ada netizen melabelkan isterinya wanita tidak bermoral. Ujarnya lagi, dia dan isteri juga ada perasaan dan sudah pasti terguris apabila dikecam terlalu teruk.

“Itu yang buatkan saya bengang sangat dan muat naik status berkenaan di Instagram. Tapi, sekarang ini hati saya dah sejuk dan saya juga mohon maaf di atas semuanya.

“Saya dan isteri, manusia biasa yang tidak terlepas daripada melakukan kesilapan. Cuma, janganlah mengecam teruk sangat sebab kami pun ada hati dan perasaan,” katanya.

Dalam pada itu, Yonny turut memohon maaf serta menyedari apa yang dilalui oleh isterinya disebabkan statusnya sebagai selebriti.

“Kalau saya bukan artis, pasti isteri tidak dikecam teruk kerana tidak lagi bertudung. Jadi, inilah cabaran kerjaya saya yang perlu kami fahami bersama-sama dan cuba menghadapinya dengan baik.

“Sekarang saya banyak memberi semangat kepada isteri untuk dia lebih kuat mengharungi cabaran kehidupan ini. Apapun, kami hanya manusia biasa dan saya mohon maaf,” katanya.

Terdahulu, Yonny menegur sikap individu yang tidak menjaga kata-kata sehingga mengguris hatinya dan isteri tercinta dan sukar untuk dimaafkan. Yonny berkata lagi, dosa sesama manusia juga perlu minta maaf.